Werken bij

StaySolutions als werkgever

Met plezier naar je werk komen en een goede werksfeer, dat vinden wij belangrijk bij StaySolutions. Collega’s spelen hier een grote rol in. Daarom organiseren wij naast het werk ook sociale activiteiten, zoals een gezamenlijke lunch om bij te praten, het jaarlijkse personeelsfeest en een maandelijkse borrel in onze gezellige ‘loungeruimte’.

Buiten de gezellige sfeer om vinden wij het belangrijk om de handen uit de mouwen te steken. Iedere medewerker heeft de “Ik regel het’ mentaliteit. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Eén team, één doel: een aangenaam verblijf voor de arbeidsmigranten die verblijven op onze locaties.

StaySolutions blijft groeien en de medewerkers zijn daarin een belangrijke succesfactor. Voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het nemen van initiatief en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden is dan ook alle ruimte.

Actuele vacatures

Ben jij zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of weet jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en past binnen onze organisatie? Je kunt hieronder de actuele vacature(s) vinden en de vacature(s) downloaden:

Zoek je een afstudeerplek of wil je een open sollicitatie versturen? Stuur dan je motivatie en je cv naar recruitment@staysolutions.nl!

Samen met andere collega’s van GoodStay draag ik als Coördinator zorg voor de Regiobegeleiders op locatie door het hele land. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik echt een spin in het web kan zijn. Je merkt dat iedereen elkaar waardeert en er hangt een gemoedelijke sfeer. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!
Annabel,  Coördinator GoodStay

De StayAcademy: de beste dienstverlening start met educatie

Als specialist willen wij de beste dienstverlening, en daarbij past een continue educatie. Leren van elkaars ervaringen, nieuwe medewerkers een goede start geven, samenwerking verdiepen en optimaliseren, kennis uitwisselen zijn enkele doelen van de StayAcademy. Ook hebben we de ambitie om verder te groeien, en bij die groei-ambitie sluit een Academy perfect aan. De StayAcademy is er voor alle medewerkers van StaySolutions.

Binnen het interactieve trainingsprogramma nemen we medewerkers mee  in onze brandstory en onze missie en visie, laten we hun kennismaken met onze “Ik regel het” mentaliteit en hoe we dit toepassen in de praktijk. Ook gaan we met elkaar actief aan de slag met thema’s en onderwerpen uit de praktijk. Persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling krijgt bij StaySolutions alle aandacht!

Solliciteren bij StaySolutions

Alle medewerkers van StaySolutions hebben een ‘Ik regel het’- mentaliteit. Dit houdt in dat wij betrokken, flexibel, daadkrachtig, deskundig en verantwoordelijk zijn. Dit kun je ook van ons verwachten in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er als volgt uit:

  1. Selectieprocedure: ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures, en ben je er van overtuigd dat jij de geschikte kandidaat bent. Stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling Personeelszaken en vertel ons waarom jij geschikt bent voor de functie.
  2. Telefonische kennismaking.
  3. Kennismakingsgesprek: je ontvangt een uitnodiging voor een 1e gesprek. Je gaat in gesprek met -misschien wel- je aankomende manager.
  4. Tweede gesprek: tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, de organisatie en arbeidsvoorwaarden.
  5. Arbeidsvoorstel: als wij vinden dat jij inderdaad de geschikte kandidaat bent voor de functie sturen we je per e-mail een aanbod om bij StaySolutions te komen werken.
  6. Contract tekenen: wanneer wij het eens zijn over de arbeidsvoorwaarden maken we een afspraak om je contract op het kantoor te tekenen.
  7. Start bij StaySolutions: tijd om ‘één team één doel’ in de praktijk te brengen. Welkom bij StaySolutions!

Op ons YouTube kanaal vind je een aantal promofilms, om te bekijken of te delen!

Werken voor CleanStay vind ik een mooie uitdaging, zoals een opdracht voor een schoonmaakproject die de volgende dag af moet zijn. Service is voor mij het belangrijkste. Ik ben pas tevreden als onze relaties tevreden zijn. Gelukkig zijn in mijn werk vind ik belangrijk, en dat ben ik bij StaySolutions!

Araz,  Schoonmaak voorman CleanStay