Pers & Media

Perscontacten en recent nieuws

Persvoorlichting

Kelly Koenen
Marketingcommunicatie Adviseur
085 00 439 30

Volg ons op LinkedIn
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen van onze organisatie? Volg dan de StaySolutions pagina op LinkedIn >>

Over StaySolutions | HuurSnel | QualityStay | GoodStay | CleanStay

StaySolutions is de allround specialist en marktleider in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten. Met een landelijke portefeuille bieden wij altijd een passende oplossing voor nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar flexibele woonruimte voor arbeidsmigranten.

De vier business units zijn:

√ HuurSnel, regelt de naadloze afstemming van de huisvestingsbehoefte met de opdrachtgevers.

√  QualityStay, waarborgt met inspecties en periodiek onderhoud de kwaliteit van de accommodaties.

√  GoodStay, ondersteunt en begeleidt de arbeidsmigranten tijdens hun verblijf en verzorgt de registratie.

√ CleanStay, verhoogt het wooncomfort met professionele schoonmaakdiensten.

Speerpunten

  1. als specialist bieden wij altijd een passende oplossing in de flexibele huisvesting van arbeidsmigranten
  2. vanuit ons motto “Ik regel het” werken wij als één team voor u
  3. wij zijn als organisatie SNF-gecerticifeerd en werken volgens de eisen van het SNF-keurmerk

Laatste nieuws

12-06-2020 StaySolutions is aangesloten bij De Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten (VHA)

Als branchevereniging zijn wij de stem van de branche, die namens haar leden in gesprek gaat met overheden en geïnteresseerden. Zo wordt er vanuit één centraal punt informatie uitgewisseld, die relevant is voor iedereen in de branche. Dit bespaart ons onderling veel tijd en zorgt ervoor dat er vanuit dezelfde richtlijnen en standaarden gewerkt wordt.
Door jezelf als commerciele huisvester aan te sluiten bij de branchevereniging, wordt kennis uitgewisseld die zorgt voor het voortdurend professionaliseren van jouw bedrijf en de branche. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de totale dienstverlening, omtrent tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten.

Het imago van huisvesters van arbeidsmigranten is over het algemeen niet altijd positief in het nieuws geweest. Wij werken aan de positieve beeldvorming van onze branche, door ervoor te zorgen dat er een kwaliteitsstandaard komt van onze dienstverlening.

Ga naar de website

03-02-2020 Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

‘Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes.’

~ Henry Ford

Vol vertrouwen willen wij u als gewaardeerde relatie informeren over de voorgenomen stap in de samenwerking tussen Homeflex en StaySolutions.

Ongetwijfeld heeft u net als wij gezien dat de markt van flexibele huisvesting van arbeidsmigranten de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. Deze razendsnelle ontwikkelingen zijn het gevolg van de veranderende wensen van onze bewoners, de druk op de arbeidsmarkt en de regulering. Deze ontwikkelingen vereisen verdere professionalisering van de branche.

In de afgelopen jaren hebben we steeds weer gemerkt dat wij als Homeflex en StaySolutions, vanuit dezelfde visie en waarden onze bedrijven aansturen. Deze gelijkgezindheid heeft gemaakt dat we nu onze samenwerking willen intensiveren en een fase van verkennende samenwerking aangaan.

Om onze klanten nu en in de toekomst excellent van dienst te kunnen zijn, willen we de komende periode gericht onderzoeken hoe we onze krachten optimaal kunnen combineren. Dit door samen pro-actiever, sneller en effectiever op nieuwe vragen en ontwikkelingen in te spelen en zo continu onze service naar u te waarborgen en te verbeteren.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u daarvoor terecht bij de directie of accountmanagers van HomeFlex en StaySolutions.

2019 StaySolutions ook dit jaar sponsor van Helmond Sport

Voor dit seizoen heeft StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvestingsoplossingen  van arbeidsmigranten, de sponsorsamenwerking met Helmond Sport verlengd. Evenals Helmond Sport heeft ook StaySolutions ambitieuze plannen richting de toekomst. De exposure en verbinding met de regio die Helmond Sport biedt, geven de samenwerking extra glans. Lees hier het volledige persbericht >>

Feestelijke ondertekening samenwerkingsovereenkomst Bluetrace en StaySolutions

Bluetrace en StaySolutions: samen werken aan een optimaal internet
Update 30 augustus 2018

Vandaag hebben StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvestingsoplossingen van arbeidsmigranten en Bluetrace, specialist in connectiviteit en mobiele apps, een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend voor de internetdienstverlening op locaties van StaySolutions. Met een feestelijke opening bij het hoofdkantoor van StaySolutions voor medewerkers en gasten werd de samenwerkingsovereenkomst getekend door algemeen directeur van StaySolutions, Sjoerd Pijpers en business development director van Bluetrace, Feike Liemburg.


Bluetrace zal door het hele land voor StaySolutions de internetvoorzieningen optimaliseren op locaties waar arbeidsmigranten tijdelijk verblijven. De samenwerking vormt een waardevolle toevoeging aan de dienstverlening aan arbeidsmigranten op woonlocaties door heel Nederland en biedt het een extra meerwaarde in hun dagelijks leven.

Sjoerd Pijpers: “Het realiseren van een aangenaam verblijf en het verhogen van wooncomfort zijn belangrijke aandachtspunten voor GoodStay, de business unit van StaySolutions die verantwoordelijk is voor de registratie en begeleiding van arbeidsmigranten. De arbeidsmigranten, ofwel onze bewoners, kunnen op locaties van StaySolutions waar Bluetrace de internetdienstverlening regelt, gebruik maken van optimaal internet. Dit is met name bedoeld voor werkgerelateerde communicatie, zoals het inlezen van roosters en raadplegen van e-mails, voor een goede kwaliteit beeldbellen of bijvoorbeeld om online naar televisieseries te kunnen kijken.”

Feike Liemburg, business development director van Bluetrace: “Wij staan net als StaySolutions voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en beleving. Onze focus ligt in het compleet ontzorgen van de klant en eindgebruikers zoals studenten, expats en arbeidsgasten. Voor StaySolutions zullen we per locatie de beste oplossing kiezen en gaan voor de best mogelijke kwaliteit internet. In onze dienstverlening nemen wij alle zorg uit handen van onze klant, van het zelf-installeren van internetlijnen tot het plaatsen van Wi-Fi,” aldus Liemburg. “Met ons landelijke detectiesysteem krijgen wij mogelijke storingen direct door, vaak nog voordat een gebruiker dit zelf heeft gemerkt. Derhalve kunnen wij de storing zeer snel verhelpen. Met onze daadkrachtige aanpak herkennen wij ons volledig in het StaySolutions motto ‘Wij regelen het’. Dat maakt ons ook perfecte partners.”

Lees hier het volledige bericht over de Samenwerking BlueTrace en StaySolutions (pdf) >>

Bekijk de video Bluetrace en StaySolutions: optimaal internet voor arbeidsmigranten >>

StaySolutions mouwsponsor van NAC Breda

Update 2/8/18
StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten, is komend seizoen 2018/2019 de mouwsponsor van NAC Breda. Algemeen directeur Sjoerd Pijpers was onlangs in het Rat Verlegh Stadion om het contract hiervoor te ondertekenen.

Justin Goetzee, algemeen directeur van NAC Breda: “StaySolutions is een bedrijf dat de afgelopen jaren sterk gegroeid is en opereert met dezelfde insteek als NAC, met klanttevredenheid en beleving hoog in het vaandel. We zijn blij dat we komend seizoen deze samenwerking aan mogen gaan en kijken uit naar een mooi en succesvol seizoen voor beide partijen.”

Sjoerd Pijpers, algemeen directeur van StaySolutions: “De sponsor-samenwerking met NAC komt voor ons op een perfect moment. Met de aanhoudende groei van de economie en vergrijzing neemt de vraag van bedrijven naar arbeidsmigranten, en daarmee ook de behoefte aan goede huisvesting en onze dienstverlening, steeds meer toe. De afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot marktleider met een team van 100 medewerkers. Onder aanvoering van ons concern StaySolutions hebben wij de ambitie om verder te groeien. NAC is betrokken, vol passie en vaart een eigen koers.”

Lees hier het bericht StaySolutions nieuwe mouwsponsor NAC Breda>>