StaySolutions als werkgever

Met plezier naar je werk komen en een goede werksfeer, dat vinden wij belangrijk bij StaySolutions. Collega’s spelen hier een grote rol in. Daarom organiseren wij naast het werk ook sociale activiteiten, zoals een gezamenlijke lunch om bij te praten, het jaarlijkse personeelsfeest en een maandelijkse borrel in onze gezellige ‘loungeruimte’.

Buiten de gezellige sfeer om vinden wij het belangrijk om de handen uit de mouwen te steken. Iedere medewerker heeft de “Ik regel het’ mentaliteit. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Eén team, één doel: een aangenaam verblijf voor de arbeidsmigranten die verblijven op onze locaties.

Persoonlijke ontwikkeling

StaySolutions blijft groeien en de medewerkers zijn daarin een belangrijke succesfactor. Voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het nemen van initiatief en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden is dan ook alle ruimte.

Samen met andere collega’s van GoodStay draag ik als Coördinator zorg voor de Regiobegeleiders op locatie door het hele land. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik echt een spin in het web kan zijn. Je merkt dat iedereen elkaar waardeert en er hangt een gemoedelijke sfeer. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk! –
Annabel, Coördinator GoodStay

De StayAcademy: de beste dienstverlening start met educatie

Als specialist willen wij de beste dienstverlening, en daarbij past een continue educatie. Leren van elkaars ervaringen, nieuwe medewerkers een goede start geven, samenwerking verdiepen en optimaliseren, kennis uitwisselen zijn enkele doelen van de StayAcademy. Ook hebben we de ambitie om verder te groeien, en bij die groei-ambitie sluit een Academy perfect aan. De StayAcademy is er voor alle medewerkers van StaySolutions.

Binnen het interactieve trainingsprogramma nemen we medewerkers mee in onze brandstory en onze missie en visie, laten we hun kennismaken met onze “Ik regel het” mentaliteit en hoe we dit toepassen in de praktijk. Ook gaan we met elkaar actief aan de slag gaan met thema’s en onderwerpen uit de praktijk. Persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling krijgt bij StaySolutions alle aandacht!

Actuele vacatures

Ben jij zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of weet jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en past binnen onze organisatie? Je kunt hieronder de actuele vacature(s) vinden voor meer informatie vinden en de vacature(s) downloaden:

  • Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Op ons YouTube kanaal vind je een aantal promofilms, om te bekijken of te delen!

Open sollicitatie of zoek je een afstudeerstage?

Stuur jouw CV + motivatie naar:  recruitment@staysolutions.nl

Werken voor StaySolutions vind ik een mooie uitdaging, zoals een opdracht voor een schoonmaakproject die de volgende dag af moet zijn. Service is voor mij het belangrijkste. Ik ben pas tevreden als onze relaties tevreden zijn. Gelukkig zijn in mijn werk vind ik belangrijk, en dat ben ik bij StaySolutions! – Araz, Schoonmaak voorman StaySolutions