Intro

StaySolutions: de specialist in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten

Bent u op zoek naar flexibele woonruimte voor uw werknemers? Of wilt u met ons sparren over ruimte die u beschikbaar heeft om arbeidsmigranten tijdelijk te huisvesten? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

StaySolutions is de allround specialist en marktleider in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten. Met een landelijke portefeuille bieden wij altijd een passende oplossing voor nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar flexibele woonruimte voor arbeidsmigranten.

Vanuit ons motto “Wij regelen het” brengen wij vraag en aanbod voor het tijdelijk verblijf van arbeidsmigranten optimaal bij elkaar.

Onze missie
Met de groeiende economie en de vergrijzing stijgt de vraag naar arbeidsmigranten, en daarmee de vraag naar goede huisvesting en dienstverlening. De arbeidsmigranten leveren een aanzienlijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Met onze expertise en ervaring willen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de huisvesting en het bieden van een aangenaam verblijf in Nederland.

Onze visie
Als allround specialist in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten, willen wij onze relaties altijd een passende oplossing bieden als zij arbeidsmigranten willen huisvesten. StaySolutions wil een deskundig en betrokken partner zijn in huisvesting, dienstverlening rond het verblijf en als sparringspartner voor vastgoedeigenaren, werkgevers en gemeenten.

StaySolutions in vogelvlucht
In 2009 is HuurSnel opgericht en vervolgens uitgegroeid tot de organisatie zoals deze vandaag de dag staat met als boegbeeld StaySolutions. Binnen StaySolutions werken de business units vanuit een eigen expertise en focus nauw samen om te zorgen voor een integrale flexibele verblijfsoplossing. Wij nemen met plezier alle zorg uit handen en werken met daadkracht samen aan het realiseren van de doelen van onze relaties.

De vier business units zijn:

√ HuurSnel, regelt de naadloze afstemming van de huisvestingsbehoefte met de opdrachtgevers.

√  QualityStay, waarborgt met inspecties en periodiek onderhoud de kwaliteit van de accommodaties.

√  GoodStay, ondersteunt en begeleidt de arbeidsmigranten tijdens hun verblijf en verzorgt de registratie.

√ CleanStay, verhoogt het wooncomfort met professionele schoonmaakdiensten.

Eén team, één doel

Door onze klantgerichte dienstverlening en oplossingen is StaySolutions gegroeid van 10 medewerkers naar een full-serviceteam van circa 100 medewerkers. Iedereen heeft zijn/haar taak en specialisme, maar de kracht van het team is dat we opereren vanuit één team, één doel.

De medewerkers zijn onmisbaar om te komen tot passende oplossingen en tevreden relaties. We hebben in de afgelopen jaren een unieke positie als marktleider verworven in de markt voor flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten.

Dankzij de inzet en deskundigheid van alle medewerkers zijn we onderscheidend en werken relaties met plezier met ons samen.

Branche erkenning

Lid van het bestuur van de VHA

De Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten (VHA) is opgericht met als doel het behartigen van de belangen van de huisvesters van arbeidsmigranten. De branchevereniging van huisvesters van arbeidsmigranten is hét platform van/voor de commerciële huisvester en speelt een proactieve rol in het voortdurend professionaliseren van haar branche.

SNF-certificaat
De Inspecteurs van QualityStay Inspection inspecteren de accommodaties volgens de normen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). HuurSnel verhuurt accommodaties die voldoen aan het SNF-keurmerk. Daarom heeft onze organisatie wederom het jaarlijkse SNF-certificaat (2018) uitgereikt gekregen.

Volg ons op LinkedIn
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen van onze organisatie? Volg dan ook onze StaySolutions pagina op LinkedIn >>

StaySolutions | Wij regelen het voor u
Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Geen titel