Salesteam | Naadloze afstemming van de huisvestingsbehoefte met de opdrachtgevers

Het StaySolutions Salesteam regelt de naadloze afstemming van de huisvestingsbehoefte met de opdrachtgevers. Het team is als een spin in het web en maakt afspraken met de opdrachtgever en vertaalt deze vervolgens weer naar de huurder. De accountmanagers van het Salesteam zijn ook het eerste aanspreekpunt mochten er zaken zijn die besproken moeten worden binnen de samenwerking. Het Salesteam zorgt dat de verschillende bemiddelaars/uitzendbureaus van actuele zaken op de hoogte worden gebracht. Onze dienstverlening is zo ingericht dat er duidelijke en heldere afspraken worden gemaakt en we vragen rond de huur/verhuur direct oppakken.

Met onze ruime ervaring en landelijke netwerk kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden als het gaat om de flexibele huisvesting van arbeidsmigranten.

StaySolutions Salesteam

Het salesteam zorgt dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van relevante en actuele informatie en houdt korte lijnen met de verhuurder, huurder en andere betrokkenen rond facilitaire zaken, registratie en begeleiding van arbeidsmigranten en professionele schoonmaakdiensten.

Met ons motto “Wij regelen het” zorgen we dat alle activiteiten rond een huisvestingsproject snel en efficiënt uit worden gevoerd. Daarbij zetten wij onze expertise en landelijke netwerk als specialist in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten in om voor u het beste resultaat te behalen.

PROJECTEN | LOCATIES

De diversiteit aan locaties, van vakantiepark tot appartementen, maakt dat elk huisvestingsproject voor arbeidsmigranten een eigen benadering nodig heeft. Of het nu gaat om de huisvesting van 2 of 400 arbeidsmigranten, wij vinden voor u een passende locatie en oplossing voor uw huisvestingsproject.

EÉN TEAM, ÉÉN DOEL

Het voordeel van het werken met HuurSnel is dat u altijd een aanspreekpunt heeft. De accountmanagers van HuurSnel werken als team voor zaken die van belang zijn binnen de samenwerking. Wij werken voor u vanuit één team, één doel. Samen sterk!

U ALS EIGENAAR

Investeert u in een of meerdere woningen en wilt u deze gaan verhuren? Als eigenaar bieden wij u een grote klantenportfolio, langdurige contractmogelijkheden en wij regelen voor u het volledige contractbeheer. Dit mag u van een specialist als HuurSnel verwachten!

SNF gecertificeerd

HuurSnel verhuurt accommodaties die voldoen aan het SNF-keurmerk van Stichting Normering Flexwonen. De norm kent de onderdelen ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening en overige eisen, en brandveiligheid.

Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de Stichting Normering Flexwonen worden jaarlijks gecontroleerd. Onze organisatie heeft wederom het jaarlijkse SNF-certificaat (2018) uitgereikt gekregen.

HuurSnel: samen werken aan succesvolle huisvestingsprojecten