Locatiemanagement | werken aan een aangenaam verblijf

Het locatiemanagement kent een persoonlijke benadering bij de begeleiding van arbeidsmigranten. In combinatie met duidelijke procedures én een heldere communicatie heeft StaySolutions de ervaring dat dit positief uitwerkt op de sfeer en naleving van regels.

StaySolutions werkt als één team, voor één doel bij elk huisvestingsproject: een aangenaam verblijf voor arbeidsmigranten.

Bewonersregistratie

Regiobegeleiders van StaySolutions ontvangen de arbeidsmigranten op locatie en laten hen de introductievideo zien met informatie over het Huishoudelijk Reglement en de werkwijze. Na het tonen van de introductievideo registreert de regiobegeleider de arbeidsmigrant op accommodatie- en/of kamerniveau volgens een vaste incheckprocedure.

De accurate en actuele Bewonersregistratie geeft altijd direct inzicht in wie er op welke accommodatie verblijft en de bezetting per locatie. Een goede informatievoorziening en voorlichting aan bewoners, omwonenden en relaties geven een positieve beleving rond het verblijf.

PERFECTE AFSTEMMING

Samen met u stemmen we de tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten zorgvuldig af. U kunt bouwen op onze jarenlange expertise in deze tak van sport. Als specialist is het onze kracht om zaken perfect op elkaar af te stemmen, zoals de mogelijkheden van de locatie en de specifieke zaken rond de huisvesting van arbeidsmigranten.

EÉN TEAM, ÉÉN DOEL

Regelmatig loopt de regiobegeleider van StaySolutions binnen bij de bewoners en informeert naar hun welzijn en beleving. Een belangrijk aandachtspunt is de communicatie over de huisregels, de “StaySolutions Huisregels” en toezicht op de naleving ervan. StaySolutions werkt als één team, aan één doel: een aangenaam verblijf!

WIJ REGELEN HET!

StaySolutions werkt met een uniek informatiesysteem. Dankzij de accurate registratie kunnen wij u altijd inzicht geven in de actuele bezetting en welke bewoner op welke locatie verblijft. Snel schakelen wanneer nodig en gewenst? Wij regelen het!

StaySolutions: samen werken aan een aangenaam verblijf!