QualityStay Inspection & Support: meer wooncomfort voor arbeidsmigranten

QualityStay waarborgt met inspecties en periodiek onderhoud de kwaliteit van de accommodaties. QualityStay biedt haar dienstverlening aan als QualityStay Inspection en QualityStay Support.

Onze vakkundig opgeleide inspecteurs werken volgens de SNF-norm van Stichting Normering Flexwonen.

Inspectie

Met een voor-, tussen- en eindinspectie streeft QualityStay naar maximale transparantie en inzicht in de staat van de accommodatie in de verschillende fases van de verhuurperiode.

VERHOGEN WOONCOMFORT

QualityStay is onderscheidend in veiligheid, hygiëne en beleving voor arbeidsmigranten. Daardoor zijn dit de voornaamste aandachtspunten van onze inspecteurs en onderhoudsmedewerkers. Waar intensief wordt geleefd, zoals locaties waar arbeidsmigranten verblijven, zorgen inspecties en periodiek onderhoud voor het verhogen van het wooncomfort.

ONAFHANKELIJKE INSPECTIE

De vakkundig opgeleide inspecteurs voeren onafhankelijke inspecties uit volgens het SNF-kwaliteitskeurmerk van Stichting Normering Flexwonen. Een garantie voor het verhogen van het wooncomfort door middel van overall inspecties op veiligheid, hygiëne en beleving.

EÉN TEAM, ÉÉN DOEL

QualityStay staat garant voor een betere dienstverlening en een optimale afstemming van wat er gebeuren moet om de accommodatie in goede conditie te houden. De regiobegeleider van GoodStay, naast QualityStay één van de vier business units van StaySolutions, heeft hierbij een belangrijke signaleerfunctie. Ons uitgangspunt: één team, één doel: een aangenaam verblijf voor arbeidsmigranten!

QualityStay: Samen leveren wij de beste kwaliteit