CleanStay | meer wooncomfort voor arbeidsmigranten

CleanStay verricht uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden binnen locaties waar arbeidsmigranten verblijven.

Meer wooncomfort voor arbeidsmigranten dankzij de inzet van ons vakkundige schoonmaak

Schoonmaakoplossingen

Werkzaamheden die CleanStay uitvoert zijn gericht op het verhogen van het welzijn van de bewoners en het behoud van de kwaliteit van de locaties. Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij uw project past.

WIJ REGELEN HET

Of het nu de entree of een gang is, wij zien elke ruimte als een visitekaartje voor uw locatie. Het intensieve gebruik door arbeidsmigranten vraagt een gespecialiseerde aanpak. Vanuit onze ‘Wij regelen het’ mentaliteit gaan wij elke uitdaging graag aan!

OOG VOOR DETAIL

CleanStay is gericht op de schoonmaak van locaties van arbeidsmigranten. Wanneer gewenst, maakt CleanStay met oog voor detail de individuele leefruimten schoon, zoals woonkamers, natte ruimtes, keukens en slaapkamers. Hygiëne en wooncomfort staan bij CleanStay hoog in het vaandel.

ÉÉN TEAM, ÉÉN DOEL

test1

CleanStay staat voor een professionele en gedegen aanpak. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven en betrokken bij elk project. Wij werken vanuit één team, één doel aan uw schoonmaakproject. Neem contact met ons op en wij maken een offerte voor u op maat.

CleanStay: samen werken aan meer woonbeleving en comfort