Uitgelicht actueel aanbod

Uitgelicht actueel aanbod

Op deze pagina lichten wij beschikbare projecten voor de flexibele huisvesting van arbeidsmigranten voor u uit. StaySolutions biedt met een landelijke portefeuille altijd een passende oplossing voor tijdelijke huisvesting.

Naast huisvesting zorgen wij voor registratie en begeleiding van arbeidsmigranten, behoud van de kwaliteit van de woonlocaties door inspecties volgens SNF-norm en periodiek onderhoud, alsook professionele schoonmaakdienstverlening voor meer comfort. StaySolutions staat 24/7 klaar om arbeidsmigranten een aangenaam verblijf te geven.

Interesse in ons aanbod? Het StaySolutions Salesteam helpt u graag verder.

Centraal gelegen woonlocatie voor huisvesting arbeidsmigranten

Woonlocatie De Olmen (Hoeven, West Brabant)

Op een SNF-gecertificeerde locatie kunt u per direct arbeidsmigranten laten verblijven. Het betreft locatie De Olmen in Hoeven, West-Brabant. Met een allround dienstverlening inclusief begeleiding door onze regiobegeleider op locatie bieden wij arbeidsmigranten een aangenaam verblijf. Inspecties volgens de SNF-norm door onze inspecteurs en periodiek onderhoud door het Support team zorgen voor het behoud van de kwaliteit van de accommodatie.

Het betreffen 3 panden op 1 terrein:

Olmen 1: 14 bedden – 7 kamers (Verhuurd)
Olmen 2: 36 bedden – 18 kamers (Verhuurd)
Olmen 3: 30 bedden – 15 kamers (Verhuurd)
Olmen 4: 18 bedden – 9 kamers (Verhuurd)

* Op locatie Olmen betreft het allemaal 2-persoonkamers

 

 

 

 

Kenmerken woonlocatie De Olmen:

De kamers hebben de beschikking tot gezamenlijke doucheruimte, toilet, keuken en zitkamer. De kamers beschikken verder over (gratis) Wifi, televisie, koelkast etc. De arbeidsmigranten kunnen gebruik maken van geheel gemeubileerde accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn. Zij kunnen zelfs (soms tegen betaling) gebruik maken van de faciliteiten op het park. Denk hierbij aan een wasserette en natuurlijk wifi.

√  Gemeubileerde kamers, voorzien van boxspring bed, koelkast, tv en gratis Wifi.
√  Parkeren op eigen ( bewaakt) terrein.
√  24/7 beheer en camera toezicht.
√  Schone algemene ruimtes, douches, toiletten en keuken
√  Beperkte leegstandsrisico’s

Centraal gelegen | dichtbij A17 en A58

. De locatie is centraal gelegen, op reisafstand van enkele steden en dichtbij de A17 en A58:

    • Roosendaal ca 10 km.
    • Breda ca 17 km.
    • Tilburg ca 50 km.
    • De Drechtsteden ca 40 km.
    • Oosterhout ca 37 km.

De huisvestiging voldoet aan zowel de strenge eisen van de uitzendsector (SNF) als aan de eisen van de betreffende gemeente.

Meer informatie

Bekijk de filmimpressie over deze verzorgde woonlocatie >>

Mocht u interesse hebben in deze locatie, dan kunt u contact opnemen met het StaySolutions Salesteam. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 00 439 30 of per e-mail: sales@staysolutions.nl. 

Wilt u uw werknemers tijdelijk huisvesten in Nederland? StaySolutions heeft met een landelijke portefeuille altijd een passende oplossing.

 

Woonlocatie Geleen

Centraal gelegen | 36 bedden – 24 slaapkamers | beschikbaar per direct 
Wilt u arbeidsmigranten tijdelijk huisvesten in Geleen, Limburg. Per direct heeft StaySolutions, specialist in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten, een centraal gelegen moderne woonlocatie beschikbaar.

Kenmerken:

  Woning met 3 verdiepingen 

  Badkamer + toilet

 2 toiletten

  Zelfvoorzienend, ze hebben een warmtepomp en zonnepanelen 

  Goede internetvoorzieningen

  Ruime achtertuin + schuurtje 

 

Woonlocatie Velp

Arnhemsestraatweg 348 – 8 bedden – 4 slaapkamers | beschikbaar per direct 
Wilt u arbeidsmigranten tijdelijk huisvesten in Velp. Per direct heeft StaySolutions, specialist in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten, een centraal gelegen moderne woonlocatie beschikbaar.

Woonlocatie Holten 

AC Hotel – 68 bedden – 34 slaapkamers | beschikbaar per direct 
Wilt u arbeidsmigranten tijdelijk huisvesten in Holten. Per direct heeft StaySolutions, specialist in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten, een centraal gelegen moderne woonlocatie beschikbaar.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze locatie of een locatie in Nederland, dan kunt u contact opnemen met het StaySolutions Salesteam. Wilt u uw werknemers tijdelijk huisvesten in Nederland? StaySolutions heeft met een landelijke portefeuille altijd een passende oplossing.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 00 439 30 of per e-mail: sales@staysolutions.nl. 

Wij regelen het!